Συνδεδεμένοι
Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους
Είσοδος στο Forum
Αναζήτηση
Επιχορηγήσεις
Διαφήμιση
Σύνδεσμοι
Διαφήμιση
Home Νέα 2012-11-24 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

2012-11-24 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ                                                                         

Αριθμ.Πρωτ:091

 

Κύριοι  Συνάδελφοι:

 

 

     Η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Ρεκτιφιέ Ελλάδος σαν ενημερώνει ότι κατά την πορεία της έχει σκοπό τη διεκδίκηση, τη διαφύλαξη ,τη μελέτη και την προαγωγή των κοινών συμφερόντων των μελών της στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

   Από την ίδρυσή της και έπειτα η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Ρεκτιφιέ Ελλάδος έχει πραγματοποιήσει έργο προς όφελος των μελών της και του κλάδου γενικότερα.

 

Σημαντική υπήρξε η συμβολή της  Ομοσπονδίας στο να αναγνωριστεί το ρεκτιφιέ από την εφορία ως ρεκτιφιέ και όχι ως μηχανουργείο, βοήθησε στο να αλλάξει  τον τύπο της όχλησης από υψηλή σε χαμηλή αλλά και τον κωδικό , συνεργάζεται με τη ΓΣΒΕΕ για σεμηνάρια επιδοτούμενα ή δωρεάν για την επιμόρφωση των μελών της , συμμετέχει σε πανελλαδικές απεργίες, βοηθά για την ανανέωση αδειών λειτουργίας και άδειες αξασκήσεων επαγγέλματος, με 3μελή επιτροπή βοηθά το ρεκτιφιέ σε ότι πρόβλημα προκύψει από τα συνεργεία, πιστοποιεί το ρεκτιφιέ ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε δημόσιους διαγωνισμούς. Έχει συμβάλει στην εξωτερίκευση του επαγγελμάτος μέσω δημοσιεύσεων σε εφημερίδες και στη δημιουργία ιστοσελίδας στο internet.

 

    Εργα που αναμένονται για επίλυση είναι να γίνει μέλος στην ΓΣΒΕΕ για να μπορεί να συμμετέχει σε ψηφοφορίες σημαντικών θεμάτων όπως η συλλογική σύμβαση εργασίας αλλά και τέλος να συμβάλει για την παράνομη διακίνηση ανταλλακτικών αυτοκινήτων από τα διαλυτήρια.

   Είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε κ άλλα προβλήματα στο μέλλον γι αυτό όποιο ενεργό οικονομικά μέλος αντιμετωπίζει προβλήματα στην επιχείρησή του είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε, για όσους δεν το γνωρίζουν μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Σωματεία τους ή στην γραμματεία της Ομοσπονδίας μας στο τηλ:2103455401 η στο email: omrektifie@gmail.com.

 

 

Mε εκτίμηση

 

Ο πρόεδρος                                                                               Ο γεν.γραμματέας

 

Ράπτης Αθανάσιος                                                                   Τσιρέπας Αθανάσιος